Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Looker Data Sciences από τη Google

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απόκτηση της Google των τελευταίων ετών, ύψους 2,6 δισ. δολαρίων, παράλληλα με την προγραμματισμένη εξαγορά εξαγοράς της Fitbit ύψους 2,1 δισ.

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Looker Data Sciences από τη Google

Στην ολοκλήρωσης της απόκτησης της Looker Data Sciences προχώρησε η Google έναντι $2,6 δισ. μετά την έγκριση των βρετανικών αρχών ανταγωνισμού. Σύμφωνα με τους Financial Times, έκριναν ότι το ντιλ δεν θα αυξήσει τις τιμές, καθώς και ότι δεν θα περιορίσει την πρόσβαση των ανταγωνιστών στα δεδομένα.

Η Looker, που φτιάχνει λογισμικό ανάλυσης επιχειρηματικών πληροφοριών, είναι η μεγαλύτερη απόκτηση της Google των τελευταίων ετών, παράλληλα με την προγραμματισμένη εξαγορά εξαγοράς της Fitbit ύψους 2,1 δισ. δολαρίων.

«Μαζί θα προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη λύση ανάλυσης που ενσωματώνει και οπτικοποιεί τις ιδέες, σε κάθε επίπεδο της επιχείρησής τους», δήλωσε ο Thomas Kurian, διευθύνων σύμβουλος του Google Cloud, σε δημοσίευση σε blog, όπου ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της συμφωνίας. Πρόσθεσε ότι οι πελάτες διατηρούν τον «πλήρη έλεγχο των δεδομένων τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v