Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

ΜΕΡΑ25: Μπαράζ εξώσεων φέρνει ο "Ηρακλής"

ΜΕΡΑ25: Μπαράζ εξώσεων φέρνει ο

Έρχονται μαζικές εξώσεις μετά τον Απρίλιο προβλέπει το ΜέΡΑ25, επικρίνοντας σχετικές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΜέΡΑ25 κ. Μιχάλης Κριθαρίδης, τόνισε τα εξής:

«Ο κ. Γεωργιάδης με κυνική ειλικρίνεια αναφέρθηκε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ για το πέρας της προστασίας της πρώτης κατοικίας μετά την 30η Απρίλη. Εμείς στο ΜέΡΑ25 έχουμε κρούσει από πολύ νωρίς τον κώδωνα του κινδύνου για το σχέδιο "Ηρακλής" και το μπαράζ των εξώσεων που θα βιώσει η ελληνική κοινωνία μετά τον Απρίλιο, οπότε και για να υπάρξει "επιτυχία" του σχεδίου της κυβέρνησης θα πρέπει να υπάρξουν αρκετές εξώσεις, ώστε τα ξένα αρπαχτικά ταμεία να μπορέσουν να βγάλουν το 9-10% της αξίας των δανείων για τα οποία ούτως ή άλλως εγγυώνται οι φορολογούμενοι -άρα και όσοι θα υποστούν τις εξώσεις- μέσω του περιβόητου μαξιλαριού του 4ου μνημονίου.

Τότε λοιπόν, που ο κ. Γεωργιάδης θα μιλάει για "ατομική ευθύνη", οι "φάλαγγες των ΜΑΤ" του κ. Χρυσοχοϊδη θα μπαίνουν στα σπίτια των δανειοληπτών και θα τους πετούν έξω από αυτά, καθιστώντας τις εικόνες από το "'Φάρ Ουέστ στο Κουκάκι", εικόνες δυστυχώς από ένα βάρβαρο-κοντινό μέλλον».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v