Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

BLOCKCHAIN & CRYPTO

Πόση ενέργεια καταναλώνει το Bitcoin

Πόση ενέργεια καταναλώνει το Bitcoin

Ειδικά μηχανήματα που δουλεύουν ασταμάτητα εξορύσσουν το κρυπτονόμισμα. Γιατί δίνεται έμφαση στην κατανάλωση ρεύματος και τι δείχνουν τα στοιχεία.

Ο Peter Schiff έχασε τα Bitcoin του!

Ο Peter Schiff έχασε τα Bitcoin του!

Το να θεωρεί κάποιος πως είναι πιο δύσκολο να φυλάξει και να διακινήσει Bitcoin σε σχέση με τον χρυσό, μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να ειπωθεί. Το «πάθημα» του γνωστού επικριτή του κρυπτονομίσματος και τα διδάγματα.

Σενάρια για νέο ράλι στο Bitcoin

Σενάρια για νέο ράλι στο Bitcoin

Σήματα περαιτέρω ανόδου δείχνει η πορεία του Bitcoin. Η εικόνα που έχει διαμορφωθεί, αποτυπώνει μια δυναμική που δεν αμφισβητείται. Οι 10.000 δολάρια καθοριστικό σημείο όπου θα κριθούν οι εξελίξεις. Ανεβαίνουν οι στηρίξεις.

Οι πιο συνηθισμένες απάτες στα κρυπτονομίσματα

Οι πιο συνηθισμένες απάτες στα κρυπτονομίσματα

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος για κάποιον αρχάριο στον χώρο των crypto, από το να δώσει χρήματα για ένα εκκολαπτόμενο νόμισμα που ούτε καν διαπραγματεύεται σε δημόσια ανταλλακτήρια. Το δίκοπο μαχαίρι του χαλαρού ρυθμιστικού πλαισίου.

Το πάρτι συνεχίζεται στα crypto

Το πάρτι συνεχίζεται στα crypto

Υψηλό έτους για το Bitcoin, ενώ το Ethereum σκαρφάλωσε στα 167 δολάρια, με 11% άνοδο χθες. Πρωταγωνιστής της ανόδου ήταν το Bitcoin SV. Η τιμή του διπλασιάστηκε μέσα σε μερικές ώρες!

Μύρισε… άνοδος στο Bitcoin

Γιατί το Bitcoin, σε περίπου 4 χρόνια, θα είναι τόσο σπάνιο όσο ο χρυσός. Ο ρόλος του halving και η σύγκριση με το κίτρινο μέταλλο. Τα σινιάλα για άνοδο της τιμής του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος.

Το Bitcoin σε περίπτωση πολέμου

Θεωρείται το κρυπτονόμισμα ασφαλές καταφύγιο για τους επενδυτές σε έκτακτες περιπτώσεις κρίσεων, όπως είναι ένας πόλεμος; Τι δείχνει η κίνηση του Βitcoin τις ημέρες της αμερικανοϊρανικής εμπλοκής.

Το Bitcoin και η... θρησκεία του χρήματος

Στην ιστορία του χρήματος, από την ανταλλαγή αγαθών περάσαμε στα κοχύλια, στους σπόρους, στον χρυσό, στα κέρματα με στάμπα, στο χαρτί και κατόπιν στην πλαστική κάρτα. Το επόμενο βήμα δεν μπορεί παρά να είναι ψηφιακό.

Τι οδήγησε το Bitcoin πάνω από τις 8.000 δολάρια

Τι κρύβει το ράλι 22% σε πέντε μέρες για το δημοφιλές κρυπτονόμισμα. Η εκτίναξη του τζίρου, τα νέα δεδομένα στο μέτωπο του γεωπολιτικού ρίσκου και η μεγάλη είδηση από την Κίνα.

Επιασε πάτο η τιμή του Bitcoin;

Τα δεδομένα της τεχνικής ανάλυσης που θα μπορούσαν να υποδεικνύουν αλλαγή τάσης στο κρυπτονόμισμα. Γιατί το να αγοράσουμε «φτηνά» δεν θα μας εξασφαλίσει το κέρδος.

Γιατί το Bitcoin ανέβηκε μετά το χτύπημα των Αμερικανών

Χρηματιστήριο Αθηνών VS Bitcoin

Asset της δεκαετίας το Bitcoin με κέρδη... 9.000.000%

Το Bitcoin και τα πρώτα μηνύματα για το 2020

Ελβετία: Εχει αποτύχει το κρυπτονόμισμα Libra του Facebook

Αναζητούνται… 1,5 τρισεκατομμύριο δολάρια

Τα… δώρα του Άγιου Βασίλη στο Bitcoin

Το Bitcoin και τα σενάρια των ταύρων για… εξαψήφια τιμή

Πόσο μακριά είναι η αγορά Bitcoin μέσω... e-mail

Ριμπάουντ 16% για το Bitcoin

v