Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

Audio / Video

Πώς μπορεί να «φρενάρει» o S&P 500

Πώς μπορεί να «φρενάρει» o S&P 500

Η επιβράδυνση της αμερικανικής οικονομίας, η μείωση των εταιρικών κερδών, οι υψηλές αποτιμήσεις και ένας εμπορικός πόλεμος δεν έχουν καταφέρει να ανακόψουν την πορεία του δείκτη προς τα ρεκόρ.

Μια επένδυση με σημαντικό αποτύπωμα στην εθνική οικονομία

Μια επένδυση με σημαντικό αποτύπωμα στην εθνική οικονομία

Επιπλέον επενδύσεις έως 2 δισ. δολάρια δηλώνει έτοιμη να πραγματοποιήσει η Ελληνικός Χρυσός. Το τρίπτυχο λειτουργίας, το έως σήμερα οικονομικό αποτύπωμα και οι θέσεις για το περιβάλλον και την ασφάλεια των εργαζομένων. Advertorial.

Γιατί ο καπιταλισμός χρειάζεται... restart!

Γιατί ο καπιταλισμός χρειάζεται... restart!

Η ανάγκη επιστροφής στον «καπιταλισμό του μετόχου» και τα αιτήματα της νέας γενιάς. Γιατί αν δεν γίνουν τώρα κρίσιμες αλλαγές, πολλές εταιρείες θα… χάσουν το τρένο. Οι επενδύσεις και οι παράγοντες του φόβου και της απληστίας.

Τα μέτωπα που θα αντιμετωπίσει ο πλανήτης το 2020

Τα μέτωπα που θα αντιμετωπίσει ο πλανήτης το 2020

Τις εκτιμήσεις τους για τα καυτά διεθνή μέτωπα καταθέτουν οι ανταποκριτές των Financial Times. Ο επικίνδυνος Τραμπ και η στασιμότητα που αναμένεται να συνεχιστεί την Ευρώπη. Τα προβλήματα της Κίνας και οι μεγάλοι πονοκέφαλοι του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Η Νορβηγία και τα διλήμματα για το κοίτασμα των $100 δισ.

Η Νορβηγία και τα διλήμματα για το κοίτασμα των $100 δισ.

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη πετρελαίου των τελευταίων τριών δεκαετιών αντί να προκαλέσει ενθουσιασμό ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση. Η ανάγκη για καθαρά καύσιμα συγκρούεται με τα μεγάλα κέρδη.

Γιατί η γρίπη των χοίρων απειλεί την οικονομία

Μεγάλες ανατιμήσεις και αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες προκαλεί η επιδημία που έχει χτυπήσει ιδιαίτερα σκληρά, κυρίως στην Ασία. Τα νέα δεδομένα στην παγκόσμια αγορά και οι ανησυχίες για τις συνέπειες.

Γεμάτος «λακούβες» ο δρόμος της επιτυχίας για τα ηλεκτρικά ΙΧ

Αποτυγχάνουν πολλές από τις νέες εταιρείες καθώς υποτιμούν τα κόστη και τον ανταγωνισμό. Πονοκέφαλος και οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες που μπορούν να «αντέξουν» τις ζημιές από τον τομέα ηλεκτροκίνησης.

Οσα πρέπει να ξέρετε για τις βρετανικές εκλογές

Ο Μπόρις Τζόνσον και ο Τζέρεμι Κόρμπιν έχουν εντελώς διαφορετικό όραμα για τη Μεγάλη Βρετανία. Ποιες είναι οι θέσεις τους για το Brexit, την οικονομία και την πορεία της χώρας.

Πώς θα μοιάζουν τα γραφεία το 2050

Εφαρμογές που ξέρουν ποια θερμοκρασία προτιμούμε, πόσο φως χρειαζόμαστε και τι καφέ πίνουμε είναι ήδη παρούσες. Η τεχνολογία, όμως, υπόσχεται ακόμα περισσότερες καινοτομίες αλλά και λιγότερη ιδιωτικότητα.

Μπορεί το Libra να αντικαταστήσει το... δολάριο;

Η προσπάθεια του Facebook να δημιουργήσει το δικό του stablecoin και γιατί έχει σημάνει συναγερμό στους κεντρικούς τραπεζίτες. Η εξέλιξη της τεχνολογίας και το μεγάλο ερώτημα του ποιος τελικά πρέπει να ελέγχει το... χρήμα.

Στέρεψε η «δεξαμενή» έργων που μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ

Γιατί το Netflix δείχνει τώρα ευάλωτο

Τα διδάγματα για την οικονομία από την καμπύλη επιτοκίων

Γιατί το Πεκίνο... αποκαλύπτει τα καινούργια του όπλα

Πώς το οργανωμένο έγκλημα αποψιλώνει τον Αμαζόνιο!

Τα παράδοξα της αγοράς εταιρικών ομολόγων στις ΗΠΑ

Γιατί η Apple μπήκε στα... χωράφια του Netflix

Δορυφόρος ανατρέπει τα δεδομένα στην πρόγνωση του καιρού

Πώς οι κλυδωνισμοί στις αγορές στέλνουν «σήμα» ύφεσης

Γιατί το παράλληλο νόμισμα της Ιταλίας τρομάζει την Ευρώπη

v